Arrangementen

DinerAvond Culinair

Donderdag 10 en 17 juli

en donderdag 6,  20 november

17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur

 Bij binnenkomst word u ontvangen met een welkomstdrankje!

Per gang kan u kiezen uit verschillende gerechten/opties

Amuse:

  • Zalmbonbon met creme fraiche

Voorgerecht:

  • Tonijntataki ”dungesneden kort gegrilde tonijn met sojasaus en wakame”
  • Carpaccio met truffel en pijnboompitjes
  • Visproeverij: zalm hollandse garanalen en paling

Soep:  (Warm ovenbrood met gesmolten kaas)

  • Chinese tomatensoep romig gebonden
  • Mosterdsoep met gerookte zalmspekjes

Hoofdgerecht: (geserveerd met friet, gegrilde groenten en saus culinair)

  • Mixed gril met Sliptong, Gamba, zalm en Zeebaars
  • Tournedos Haasbiefstuk met jus en champignon
  • Ovenschotel kabeljauw-zalm met gratin, kaas en roomsaus

Dessert:

  • Crème brulée met vanille ijs en karamel
  • Roomijs bourbon met warme bosvruchtensaus
  • Chocolade trio met een heerlijke mousse

 Na afloop ontvangt u nog een leuk bedankje voor mee naar huis!

per persoon €54,00 exclusief consumptie

Een Avond vol Beleving! Reserveer kan via telefoon of website!

Genieten van wat de natuur ons bied!

 Asperge diner

April 2026 verder info volgt!

Keuze uit vis en vlees gerechten!

17.30 uur - 18.00 uur - 18.30 uur - 19.00 uur - 19.30 uur
  • Bij binnenkomst een heerlijk welkomstdrankje!
  • Voorgerecht met asperge bitterbal en pastasalade
  • Aspergesoep met gerookte zalm
  • Asperge soep met gerookte kip
  • Gegrilde zalm met gestoomde asperge en roomsaus
  • Varkenshaas in spek met gestoomde asperge en roomsaus
  • Een heerlijk dessert

Culinaire mosselavond

11 en 18 september 2025

17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur

  • Gegratineerde mosselen met kerrie kruiden en specerijen
  • Vissoepje met mosselen gegarneerd!
  • Gekookte mosselen met witte wijn saus, groenten, zeekraal en specerijen Evt. bij vullen. Geserveerd met gebakken Aardappeltjes
  • Gebakken mosselen uit de frituur! Een ware delicatesse
  • Dessert Cheesecake met framboos en ijs of een Crème brulée met vanille ijs en karamel

Culinaire kreeftavond

Donderdag 9 en 23 Oktober en 11 december

17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur

  • Amuse van kreeftbitterbal en salade
  • Smullen van een kreeftsoepje a la culinaire
  • Gekookte kreeft met knoflook geserveerd met groenten, friet en een sausje
  • Heerlijke langoustines Gegrild 
  • Dame blanche vanille roomijs met warme chocoladesaus of huisgemaakte advocaat met een bolletje roomijs
IMG_0715

Culinair Genieten

Kwaliteit uit de zee

Live cooking

 

Elke Vrijdag

Kom Op uw eigen tijd!

17.00 uur – 17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur – 20.00 uur

  • Soepbuffet met 2 soorten soep, stokbrood, briochebrood en smeersels
  • Koude gerechten zoals salades, gerookte vis rundercarpaccio
  • Warme ovengerechten van kabeljauw in witte wijnsaus tot Spare ribs heerlijk gekruid
  • Live cooking! Laat de kok voor u grillen! Vis en vlees
  • Groot dessert buffet. Roomijs, pudding, macarons en Fruit