Arrangementen



DinerAvond Culinair
Donderdag 10 en 17 juli
en donderdag 6, 20 november
17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur
Bij binnenkomst word u ontvangen met een welkomstdrankje!
Per gang kan u kiezen uit verschillende gerechten/opties
Amuse:
- Zalmbonbon met creme fraiche
Voorgerecht:
- Tonijntataki ”dungesneden kort gegrilde tonijn met sojasaus en wakame”
- Carpaccio met truffel en pijnboompitjes
- Visproeverij: zalm hollandse garanalen en paling
Soep: (Warm ovenbrood met gesmolten kaas)
- Chinese tomatensoep romig gebonden
- Mosterdsoep met gerookte zalmspekjes
Hoofdgerecht: (geserveerd met friet, gegrilde groenten en saus culinair)
- Mixed gril met Sliptong, Gamba, zalm en Zeebaars
- Tournedos Haasbiefstuk met jus en champignon
- Ovenschotel kabeljauw-zalm met gratin, kaas en roomsaus
Dessert:
- Crème brulée met vanille ijs en karamel
- Roomijs bourbon met warme bosvruchtensaus
- Chocolade trio met een heerlijke mousse
Na afloop ontvangt u nog een leuk bedankje voor mee naar huis!
per persoon €54,00 exclusief consumptie
Een Avond vol Beleving! Reserveer kan via telefoon of website!

Genieten van wat de natuur ons bied!
Asperge diner
April 2026 verder info volgt!
Keuze uit vis en vlees gerechten!
17.30 uur - 18.00 uur - 18.30 uur - 19.00 uur - 19.30 uur
- Bij binnenkomst een heerlijk welkomstdrankje!
- Voorgerecht met asperge bitterbal en pastasalade
- Aspergesoep met gerookte zalm
- Asperge soep met gerookte kip
- Gegrilde zalm met gestoomde asperge en roomsaus
- Varkenshaas in spek met gestoomde asperge en roomsaus
- Een heerlijk dessert

Culinaire mosselavond
11 en 18 september 2025
17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur
- Gegratineerde mosselen met kerrie kruiden en specerijen
- Vissoepje met mosselen gegarneerd!
- Gekookte mosselen met witte wijn saus, groenten, zeekraal en specerijen Evt. bij vullen. Geserveerd met gebakken Aardappeltjes
- Gebakken mosselen uit de frituur! Een ware delicatesse
- Dessert Cheesecake met framboos en ijs of een Crème brulée met vanille ijs en karamel



Culinaire kreeftavond
Donderdag 9 en 23 Oktober en 11 december
17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur
- Amuse van kreeftbitterbal en salade
- Smullen van een kreeftsoepje a la culinaire
- Gekookte kreeft met knoflook geserveerd met groenten, friet en een sausje
- Heerlijke langoustines Gegrild
- Dame blanche vanille roomijs met warme chocoladesaus of huisgemaakte advocaat met een bolletje roomijs


Culinair Genieten
Kwaliteit uit de zee
Live cooking
Elke Vrijdag
Kom Op uw eigen tijd!
17.00 uur – 17.30 uur – 18.00 uur – 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur – 20.00 uur
- Soepbuffet met 2 soorten soep, stokbrood, briochebrood en smeersels
- Koude gerechten zoals salades, gerookte vis rundercarpaccio
- Warme ovengerechten van kabeljauw in witte wijnsaus tot Spare ribs heerlijk gekruid
- Live cooking! Laat de kok voor u grillen! Vis en vlees
- Groot dessert buffet. Roomijs, pudding, macarons en Fruit
