Zeeuwse Kwaliteit
Culinaire mosselavond
Elke donderdag in september!
17.30 uur - 18.00 uur - 18.30 uur - 19.00 uur - 19.30 uur
- Gegratineerde mosselen met kerrie kruiden en specerijen
- Vissoepje met mosselen gegarneerd!
- Gekookte mosselen met witte wijn saus, groenten, zeekraal en specerijen Evt. bij vullen. Geserveerd met gebakken Aardappeltjes
- Gebakken mosselen uit de frituur! Een ware delicatesse
- Dessert Cheesecake met framboos en ijs of een Crème brulée met vanille ijs en karamel
Per persoon €45,- een 4 gangen diner
Verras Vader
Vaderdag diner
Woensdag 19 juni
17.30 uur - 18.00 uur - 18.30 uur - 19.00 uur - 19.30 uur
- Ontvangst met de eerste Hollandse nieuw begeleid met een korenwijntje
- Hollandse garnalen Cocktail
- Urker vissoep met kabeljauw
- Kabeljauwhaas met groenten en heerlijk sausje of tongrolletjes geserveerd op groenten en vissaus
- Boerenjongens met advocaat