Doe een buffet bij restaurant baarssen

Verschillende soorten buffetten

Hier onder vindt u onze buffetten die waar u een keuze uit  kan maken. Graag geven we u advies. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact op en vraag naar Jelle of Sijmen Baarssen. Zo kunnen we u voorzien van de juiste informatie en kan u desgevraagd een offerte krijgen per mail. Buffetten gaan altijd vanaf 20 pers. 

  • Buffet basis:

Keuze uit 1 soep op buffet met bijvoorbeeld:

  • Tomaten-groentesoep of romig gebonden vissoep met kabeljauw
  • Stokbrood en kruidenboter

Buffet Koud:

  • Ambachtelijk bereide Zalmsalade
  • Huzarensalade van het huis met achterham
  • Frisse rauwkostsalade met dressing
  • Zeevruchtensymfonie met garnalen, zalm, vruchtjes in romige wiskeysaus
  • Visschotel met gerookte pepermakreel, Forelfilet en Haring
  • Warm gerookte zalm met huisgemaakte honingmosterd dressing

Buffet warm:

  • Urker roerbakschotel met champignon, paprika en ui
  • scholfilet medaillon in vissaus nantua
  • Gebakken Kibbeling met eigen gemaakte ravigottiesaus
  • Rijstschotel
  • Aardappel wedges of frites
  • Gegrilde kip in pestosaus
  1. Buffet basis van 20 tot 49 personen € 31,95 p.p

  2. Buffet basis vanaf 50  personen € 30,95 p.p.

Buffet culinair:

  • Keuze uit 2 soorten soep op buffet met bijvoorbeeld: Tomaten-groentesoep en romig gebonden vissoep met kabeljauw of mosterdsoep met zalm.
  • Stokbrood en broodjesassortiment.
  • Huisgemaakte kruidenboter, tapenade en dipsmeersels

Buffet Koud:

  • Ambachtelijk bereide Zalmsalade
  • Huzarensalade van het huis met achterham
  • Frisse rauwkostsalade met dressing
  • Rundercarpaccio met truffelmayo en pijnboompitjes
  • Warm gerookte zalm met separaat Honing mosterddressing
  • Zeevruchtensymfonie met zalm, garnalen, vruchtjes in romige wiskeysaus
  • Wrap met zalm, roomkaas en rode ui
  • Vissschotel met gerookte Palingfilet, Zalmfilet, Makreel en Forelfilet
  • Zoute Haring met uitjes en augurk

Buffet warm:

  • Kabeljauw in witte wijnsaus
  • scholfilet medaillon in vissaus nantua
  • Aardappelgratin met spekjes, uitjes, room en kaas
  • Gebakken Kibbeling met eigen gemaakte ravigottiesaus
  • Rijstschotel
  • Aardappel wedges of frites
  • Biefstukpuntjes in jus met champignons
  • Gegrilde kip in pestosaus                   
  1. Buffet Culinair van 20 tot 49 personen € 34,95 p.p
  2. Buffet Culinair vanaf 50 personen € 33,95 p.p.

Buffet culinair met live Cooking:  

Het buffet wordt uitgebreid met een grilplaat waar u bij de kok uw keuze kunt laten bereiden zoals sliptong, zalm, tonijn, gamba
  1. Buffet Culinair met live cooking van 20 tot 49 personen € 39,95 p.p
  2. Buffet Culinair met live cooking vanaf 50 personen € 38,95 p.p

Buffet Exclusieve Culinair met live Cooking:

Buffet wordt uitgebreid met Diverse specialiteiten
  • Hollandse garnalencocktailtjes
  • Tapas olijven, grote garnalen en mosselen in knoflookolie
  • Pastasalade met tonijn of zalm
  • Gefrituurde mosselen en gefrituurde torpedogarnalen met chilisaus
  • Tonijn Sashimi gesneden met zeewiersalade en sojasaus
  • Gerookte zalm gesneden met truffelmayo en pijnboompitjes
€ 44,95 p.p.

Buffet Exclusieve Culinaire Visverwen arrangement met live cooking:

Buffet word uitgebreid met uitgeserveerde specialiteiten en lekkernijen. Net even dat beetje meer!!
  • Gerookte zalm gesneden met truffelmayo en pijnboompitjes
  • Vooraf amuse proeverij met palingmousse, Hollandse garnalen en prosecco ham
  • Tijdens diner serveren wij uw gasten een kreeftenbitterbal in emmertje
  • Tijdens dessert serveren wij uw gasten huisgemaakte advocaat op plan

€ 59,95 p.p.

Desserts voor na het buffet:

  • Sorbetcoupe uitserveren met roomijs, vruchtjes, verse  slagroom en saus
€    5,95 p.p.
  • Grote Sorbetcoupe vanille en aardbeiroomijs met vers fruit, saus en slagroom of dame blanche vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
€    7,95 p.p.
  • Bavarois in verschillende smaken op buffet met vers fruit en slagroom
€    8,95 p.p.
  • Uitgebreid dessertbuffet met bavarois, ijstaart, vers fruit, longeur, macarons, mousses, muffins, soesjes slagroom
€    9,95 p.p.

 

Dinerbuffet afsluiten

uitserveren van Koffie/thee en ambachtelijke chocolade bonbon

€ 3,95 p.p.