Doe een buffet bij restaurant baarssen
Verschillende soorten buffetten
Hier onder vindt u onze buffetten die waar u een keuze uit kan maken. Graag geven we u advies. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact op en vraag naar Jelle of Sijmen Baarssen. Zo kunnen we u voorzien van de juiste informatie en kan u desgevraagd een offerte krijgen per mail. Buffetten gaan altijd vanaf 20 pers.
- Buffet basis:
Keuze uit 1 soep op buffet met bijvoorbeeld:
- Tomaten-groentesoep of romig gebonden vissoep met kabeljauw
- Stokbrood en kruidenboter
Buffet Koud:
- Ambachtelijk bereide Zalmsalade
- Huzarensalade van het huis met achterham
- Frisse rauwkostsalade met dressing
- Zeevruchtensymfonie met garnalen, zalm, vruchtjes in romige wiskeysaus
- Visschotel met gerookte pepermakreel, Forelfilet en Haring
- Warm gerookte zalm met huisgemaakte honingmosterd dressing
Buffet warm:
- Urker roerbakschotel met champignon, paprika en ui
- scholfilet medaillon in vissaus nantua
- Gebakken Kibbeling met eigen gemaakte ravigottiesaus
- Rijstschotel
- Aardappel wedges of frites
- Gegrilde kip in pestosaus
Buffet basis van 20 tot 49 personen € 31,95 p.p
Buffet basis vanaf 50 personen € 30,95 p.p.
Buffet culinair:
- Keuze uit 2 soorten soep op buffet met bijvoorbeeld: Tomaten-groentesoep en romig gebonden vissoep met kabeljauw of mosterdsoep met zalm.
- Stokbrood en broodjesassortiment.
- Huisgemaakte kruidenboter, tapenade en dipsmeersels
Buffet Koud:
- Ambachtelijk bereide Zalmsalade
- Huzarensalade van het huis met achterham
- Frisse rauwkostsalade met dressing
- Rundercarpaccio met truffelmayo en pijnboompitjes
- Warm gerookte zalm met separaat Honing mosterddressing
- Zeevruchtensymfonie met zalm, garnalen, vruchtjes in romige wiskeysaus
- Wrap met zalm, roomkaas en rode ui
- Vissschotel met gerookte Palingfilet, Zalmfilet, Makreel en Forelfilet
- Zoute Haring met uitjes en augurk
Buffet warm:
- Kabeljauw in witte wijnsaus
- scholfilet medaillon in vissaus nantua
- Aardappelgratin met spekjes, uitjes, room en kaas
- Gebakken Kibbeling met eigen gemaakte ravigottiesaus
- Rijstschotel
- Aardappel wedges of frites
- Biefstukpuntjes in jus met champignons
- Gegrilde kip in pestosaus
- Buffet Culinair van 20 tot 49 personen € 34,95 p.p
- Buffet Culinair vanaf 50 personen € 33,95 p.p.
Buffet culinair met live Cooking:
Het buffet wordt uitgebreid met een grilplaat waar u bij de kok uw keuze kunt laten bereiden zoals sliptong, zalm, tonijn, gamba
- Buffet Culinair met live cooking van 20 tot 49 personen € 39,95 p.p
- Buffet Culinair met live cooking vanaf 50 personen € 38,95 p.p
Buffet Exclusieve Culinair met live Cooking:
Buffet wordt uitgebreid met Diverse specialiteiten
- Hollandse garnalencocktailtjes
- Tapas olijven, grote garnalen en mosselen in knoflookolie
- Pastasalade met tonijn of zalm
- Gefrituurde mosselen en gefrituurde torpedogarnalen met chilisaus
- Tonijn Sashimi gesneden met zeewiersalade en sojasaus
- Gerookte zalm gesneden met truffelmayo en pijnboompitjes
€ 44,95 p.p.
Buffet Exclusieve Culinaire Visverwen arrangement met live cooking:
Buffet word uitgebreid met uitgeserveerde specialiteiten en lekkernijen. Net even dat beetje meer!!
- Gerookte zalm gesneden met truffelmayo en pijnboompitjes
- Vooraf amuse proeverij met palingmousse, Hollandse garnalen en prosecco ham
- Tijdens diner serveren wij uw gasten een kreeftenbitterbal in emmertje
- Tijdens dessert serveren wij uw gasten huisgemaakte advocaat op plan
€ 59,95 p.p.
Desserts voor na het buffet:
- Sorbetcoupe uitserveren met roomijs, vruchtjes, verse slagroom en saus
€ 5,95 p.p.
- Grote Sorbetcoupe vanille en aardbeiroomijs met vers fruit, saus en slagroom of dame blanche vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
€ 7,95 p.p.
- Bavarois in verschillende smaken op buffet met vers fruit en slagroom
€ 8,95 p.p.
- Uitgebreid dessertbuffet met bavarois, ijstaart, vers fruit, longeur, macarons, mousses, muffins, soesjes slagroom
€ 9,95 p.p.
Dinerbuffet afsluiten
uitserveren van Koffie/thee en ambachtelijke chocolade bonbon
€ 3,95 p.p.






